Shkëndije Mujaj tregon se është duke agjëruar, ka një thirrje për kolegët e saj

 Shkëndije Mujaj tregon se është duke agjëruar, ka një thirrje për kolegët e saj

Shkëndije Mujaj ka publikuar fotografi në rrjete sociale dhe ka bërë të ditur se është duke agjëruar muajin e Ramazanit.

Në Instagram, ajo ka biseduar edhe me fansat e saj dhe iu ka treguar se është duke agjëruar dhe nuk duhet t’i përkushtohemi fesë vetëm gjatë këtij muaji por edhe gjatë vitit iu ka drejtuar ndjekësve Shkëndije Mujaj..

Madje, këngëtarja tha se iau sugjeroj agjërimin edhe kolegëve të saj.

LAJME TË TJERA