Shoqata “Bereqeti” ndihmon 130 familje në Rahovec

 Shoqata “Bereqeti” ndihmon 130 familje në Rahovec

Shoqata Bamirëse “Bereqeti” po vazhdon punën e saj bamirëse për të qenë sa më afër familjeve që kanë nevojë për ndihmë.

Dega e kësaj Shoqate në Rahovec ka bërë të ditur se këto ditë falë bamirësve vullnetarë ka ndihmuar 130 familje me pako ushqimore.

Këto familje u ndihmuan në qytetin e Rahovecit dhe në fshatërat përreth.

Koordinatori Abdylvahid ef. Sylka, falënderoi të gjithë donatorët, bizneset e ndryshme për ndihmën e ofruar.

LAJME TË TJERA