Sistemi anti-breshër, një nga pikat më të forta të gjigantit kosovar të agro-kulturës, AgroVinifera

 Sistemi anti-breshër, një nga pikat më të forta të gjigantit kosovar të agro-kulturës, AgroVinifera

Gjiganti kosovar i agro-kulturës, AgroVinifera, është përfaqësues zyrtar për Kosovë i brendeve më të mëdha bujqësore në botë si, Pioneer, Omex, Stoller, Simonis etj.

Një nga pikat më të forta të kësaj kompanie është sistemi anti-breshër, që montohet nga ekipi profesional i kompanisë, teksa padyshim se këshillat dhe monitorimi janë pjesë e pandashme e raporteve mes AgroViniferës dhe klientëve të saj.

Përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”, AgroVinifera ka shpalosur gjithë procedurën për instalimin e sistemit anti-breshër, teksa ka zbuluar se atë mund ta gjeni tashmë me çmim promocional.

Telefononi në 049-496-111 ose shkruani në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”.

Breshëri është në disavantazh total kur përballë ka sistemin Anti-Breshër të Agroviniferës. Agrovinifera Sh.P.K ofron,…

Posted by AgroVinifera on Wednesday, July 22, 2020

LAJME TË TJERA