Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës publikon raportin e plotë për muajin Korrik 2021

 Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës publikon raportin e plotë për muajin Korrik 2021

Raporti Punës, Korrik 2021 në Spitalin e Përgjithshëm Gjakovë

•Gjatë muajit Korrik, kemi pasur të hospitalizuar: 1471 pacientë.
•Janë kryer 147 operacione ( 39 Kirurgji , 26 Ortopedi , 9 Urologji, 7 Oftalmo, 10 Gjinekologji,56 Akusherike) .
•Gjatë këtij muaji kanë lindur 84 djem dhe 83 vajza (56 lindje me prerje cezariane).
•Sa i përket shërbimeve ambulatore, vizita mjekësore kanë qenë 8583, prej tyre 147 shërbime të CT-së, 1050 shërbime në Ro-Kabinet dhe 200 shërbime në Njësinë e Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim.
•Numri i pacientëve qe kane marre shërbime ne Laborator ka qene 2298.
•Po ashtu në repartin e Hemodializës janë kryer gjithsejtë 858 dializa

LAJME TË TJERA