Gazetari i BBC-së “vë bast” 10 euro se s’do të ketë marrëveshje në Ohër

Gazetari i BBC-së Guy De Launey që po qëndron në Ohër ka bërë një koment edhe për opozitën në Kosovë dhe atë në Serbi. “Escobari po flet për fundin e vitit si kohën për ta përmbyllur (marrëveshjen). Prandaj, ka shumë hapa prej tash deri në atë kohë. Por, opozita edhe në Kosovë e edhe në … Vazhdoni me leximin e Gazetari i BBC-së “vë bast” 10 euro se s’do të ketë marrëveshje në Ohër