Statuja e Krishtit në Rio de Zhaneiro ndriçohet nga flamujt e vendeve të prekura nga COVID-19, mes tyre dhe ai shqiptar

 Statuja e Krishtit në Rio de Zhaneiro ndriçohet nga flamujt e vendeve të prekura nga COVID-19, mes tyre dhe ai shqiptar

Statuja e Krishtit Shpëtimtar, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, është ndriçuar me flamujt e vendeve të prekura nga pandemia globale e COVID19.

Mes tyre është edhe flamuri shqiptar!

Fotoja është publikuar nga Presidenti i Republikës, Ilir Meta i cili ndër të tjera në Facebook shkruan:

“Solidariteti botëror, frymëzues dhe shpresëdhënës”.

LAJME TË TJERA