Stone Castle shpërndan pako ushqimore dhe higjienike në SOS fshat

 Stone Castle shpërndan pako ushqimore dhe higjienike në SOS fshat

Kompania Stone Castle sot ka shpërndarë pako ushqimore dhe higjienike për fëmijët e SOS fshatit në Prishtinë.

Fëmijët dhe të rinjët e SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, në këto ditë plot sfida për mbarë botën, po e ndjejnë së nuk janë të vetëm, pasi që qytetarët dhe bizneset po ofrojnë përkrahjen e tyre që ata të i kalojnë këto ditë sa më lehtë dhe të mos ndjejnë mungesën e gjërave elementare.

E sot në ndihmë këtyre fëmijëve iu erdhi kompania e StoneCastle, duke dhuruar pako ushqimore dhe mjete higjienike.

LAJME TË TJERA