E diel, Shtator 24

Etiketë: Adri

Shembull i mirë – djemtë e dëshmorit Avdullah Bugari, Nuri dhe Adri s’e harrojnë vendlindjen, përkrahin Shkollën e Basketbollit në Rahovec

Shembull i mirë – djemtë e dëshmorit Avdullah Bugari, Nuri dhe Adri s’e harrojnë vendlindjen, përkrahin Shkollën e Basketbollit në Rahovec

Rahovec
Adri e Nuri Bugari, djemtë e dëshmorit të Kombit, Abdullah Bugari, të cilët jetojnë dhe veprojnë në Austri po e përkrahin shkollën e Basketbollit “Halit Hoxha” në Rahovec. Në një postim në Facebook, Shkolla e basketbollit ka falënderuar vëllezërit Bugari për përkrahjen, ndërsa fanellat për edicionin e ri të klubit do të mbajnë emrin e dy vëllezërve. Vëllezërit Bugari në vazhdimësi përkrahin projekte të ndryshme në Kosovë. Kujtojmë se ditë më parë, shkolla “Halit Hoxha” ishte shpallur Kampion me U12. “Ditë pas dite, skuadra e basketbollit “Halit Hoxha” po merr rezultate të mira. I fundit është ai i shpalljes së kampionit në kategorin U12, pas marjes së kupës së Kosovës, shkolla jonë shpallet kampion në këtë kategori pas përfundimit të garave të rregullta”. “Ky sukses do të th...