Tags : Agrovinifera

Sistemi anti-breshër, një nga pikat më të forta të gjigantit

Gjiganti kosovar i agro-kulturës, AgroVinifera, është përfaqësues zyrtar për Kosovë i brendeve më të mëdha bujqësore në botë si, Pioneer, Omex, Stoller, Simonis etj. Një nga pikat më të forta të kësaj kompanie është sistemi anti-breshër, që montohet nga ekipi profesional i kompanisë, teksa padyshim se këshillat dhe monitorimi janë pjesë e pandashme e raporteve […]Read More

Agrovinifera, përfaqësues zyrtar i farës botërore të misrit, “Pioneer”

Agrovinifera me seli në Rahovec është njëra nga barnatoret bujqësore më me nam në vendin tonë. Kjo kompani ka krijuar reputacion në mbarë vendin dhe jo vetëm, me produktet që u ofron konsumatorëve, përcjell 07 Press. Përmes faqes zyrtare të rrjetit social “Facebook” ka shpalosur farën e misrit, “Pioneer”, markë bujqësore kjo e njohur në […]Read More