Tags : Ambasada e Sllovenisë

LAJME

Ambasada e Kosovës në Slloveni ka një njoftim të rëndësishëm

Ambasada e Kosovës në Slloveni përmes një njoftimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka treguar detajet më të reja për shqiptarët që jetojnë dhe kalojnë nëpër Slloveni. Pas vendimit të qeverisë Sllovene që të gjithë shqiptarët e Kosovës që shkojnë në Slloveni duhet të futen në karantinë prej 14 ditësh, Ambasada e Kosovës […]Read More