E shtunë, Shtator 30

Etiketë: Ambienti

​Përmbyllet java e pastrimit në Gjakovë, bëhet thirrje që të mbrohet ambienti

​Përmbyllet java e pastrimit në Gjakovë, bëhet thirrje që të mbrohet ambienti

Gjakovë, Kombëtare, Lajme
Me pastrimin e tërësishëm të parkun në lagjen Gecë është përmbyllur sot java e pastrimit, e organizuar nga komuna e Gjakovës në bashkëpunim me KRM "Çabrati". Komuna e Gjakovës njofton se aksionit të sotëm i janë bashkëngjitur edhe zyrtarë komunal, përfaqësues të Këshillit të Bashkësisë Islame, anëtarë të Kryqit të Kuq komunal, anëtarët e organizatës "Një thes me veti", të rinjtë nga fshati Pjetershan dhe vullnetarë tjerë. “Aksioni ka filluar me prerjen e barit për të vazhduar me largimin e mbeturinave për ta kthyer këtë park në një pamje krejtësisht tjetër”, thuhet në njoftim. Komuna e Gjakovës, po ashtu apelon te qytetarët që ta mbrojnë ambientin, duke mos hudhur mbeturina e njëkohësisht edhe duke i pastruar ato kudo që i hasin....