Tags : Besian Mustafa

Ministria e Bujqësisë shtyn afatet për zbatimin e projekteve përfituese

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa ka thënë se gjatë javës së kaluar, për t’i përkrahur bujqit në këtë gjendje emergjente, ka shtyrë përkohësisht afatet për implementimin e projekteve përfituese të granteve të vitit 2019, që bujqit të mos ndëshkohen pa fajin e tyre. Ai ka shtuar se në koordinim të vazhdueshëm […]Read More