Tags : Bill Gates

Bill Gates paralajmëron se bota nuk do t’i kthehet normalitetit

Bill Gates ka thënë “nuk ishim gati” për koronavirus dhe ka kritikuar qeveritë botërore që nuk kanë bërë mjaft për t’u përgatitur për pandeminë globale. Bashkë-themeluesi i Microsoft ka akuzuar liderët botërorë se nuk kanë investuar në teste dhe pajisje mjekësore më herët, kur virusi u shfaq në Kinë dhjetorin e kaluar. Në një intervistë […]Read More