Tags : Bizneset

Bizneset që hapen nesër në Kosovë / Lista

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin e masave në fazën e dytë, sipas të cilës parashihet që disa biznese të fillojnë aktivitetin e tyre. Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, kanë njoftuar për bizneset që do të hapen nga 18 maj, por për shkak se rreziku […]Read More