Tags : Bota

LAJME

Statuja e Krishtit në Rio de Zhaneiro ndriçohet nga flamujt

Statuja e Krishtit Shpëtimtar, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, është ndriçuar me flamujt e vendeve të prekura nga pandemia globale e COVID19. Mes tyre është edhe flamuri shqiptar! Fotoja është publikuar nga Presidenti i Republikës, Ilir Meta i cili ndër të tjera në Facebook shkruan: “Solidariteti botëror, frymëzues dhe […]Read More