Tags : Deputeti gjerman

Deputeti gjerman Beyer: Kosova duhet të refuzojë pazarin e ndyrë

Parlamenti gjerman ka vazhduar mandatin e trupave gjermane të KFOR-it në Kosovë. Rreth 400 ushtarë gjermanë do të kujdesen edhe në të ardhmen për sigurinë e vendit. Deputeti i partisë konservatore CDU, Peter Beyer, gjatë debatit parlamentar ka akuzuar rëndë presidentin e Kosovës për përgatitjen e një pazari të ndyrë në kurriz të Kosovës dhe […]Read More