Tags : Detaje

Dalin detaje të reja nga vrasja makabre në Gjakovë

Trashëgimia mund të ketë qenë arsyeja që e ka shtyrë 58-vjeçaren nga Gjakova, që ta vrasë babain e saj 87-vjeçar. Sipas informacioneve që posedon Prokuroria, ata jetonin në një shtëpi dhe se kohëve të fundit, ishin përplasur për çështje trashëgimie.Detaje të tjera rreth këtij rasti kanë dhënë në Prokurorinë Themelore të Gjakovës. Një vrasje ka […]Read More