Tags : Dizajn

Dizajner “07 Online ks”

07 Online është diazjner i njohur në rajonin 07. Veprimtarinë e ushtron në lagjen e UÇK-së në Gjakovë, teksa mund ta gjeni në faqen në të dyja rrjetet sociale “Facebook” dhe “Youtube”. Për më shumë mund të konaktoni në “Inbox” të faqes së biznesit në ose në emailin “portali07online@gmail.com”.Read More