Tags : Dogana

​Dogana e njofton Kurtin: Masa e reciprocitetit me Serbinë po

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, vizitoi Doganën e Kosovës ku takoi u.d. i Drejtorit të Përgjithshëm të Doganave, Ibrahim Xhaka dhe bashkëpunëtorit e tij. Sipas komunikatës nga kryeministria gjatë këtij takimi, u.d. i Drejtorit të Përgjithshëm të Doganave, Xhaka e njoftoi Kryeministrin në detyrë Kurti lidhur me mbarëvajtjen e punës së […]Read More