Tags : Familja Moderne

Aktori i ‘Familjes Moderne’ kundër Naser Rafunës: Është e drejtë

Shkrimi i këshilltarit të Kurtit për serialin “Ça ka shpija” ka ngjallur debat tek artistët kosovarë. Tani ka reaguar edhe aktori Nëntor Fetiu, i cili ka shkruar se është e drejtë e tij dhe kujtdo tjetër të shpreh mendimin e tij për serial apo emision të televizioneve tona. Ai gjithashtu ka shkruar se të gjithë […]Read More