Tags : Fanella

Kjo është fanella më e bukur në historinë e futbollit

Padyshim se futbolli ka ndryshuar përgjatë historisë. Një nga gjërat që ka ndryshuar më së shumti, të paktën në aspektin teknik është fanella. Me kohën dhe zhvillimin e teknologjisë ato po ndryshojnë çdo herë e më shumë, duke u bërë me dizajne të shumëllojshme. Por, ato klasiket mbesin gjithmonë më të bukurat. Ka qenë revista […]Read More