Tags : FMN

FMN miratoi 174 milionë euro mbështetje emergjente për Shqipërinë

Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar miratoi sot rreth 190.5 milionë dollarë ose 174 milionë euro, 100% e kuotës mbështetje emergjente për Shqipërinë nën Instrumentin e Shpejtë të Financimit (RFI) për të përballuar nevojat urgjente të bilancit të pagesave që rrjedhin nga shpërthimi i pandemisë së Covid-19 dhe pas tërmetit të fortë që goditi vendin […]Read More