Tags : Fshat – Qytet

Njerëzit që jetojnë në fshatra janë 8 herë më të

Njerëzit që jetojnë në vendet rurale janë më të lumtur sesa ata që jetojnë në qytet, kanë gjetur studimet e reja, transmeton K.J. Studimi është bazuar në 400 mijë njerëz në Kanada, duke përdorur si vlerësim shkallën e lumturisë. Qytetet më të mëdha kanë paga më të larta, nivele më të larta të arsimit dhe […]Read More