Tags : Gent Cakaj

Cakaj: Jam krenar që isha në VV, por edhe më

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme në Qeverinë e Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se është krenar që kanë në Vetëvendosje, por është edhe më krenar që është larguar. Sic tregon ai, në kohën e anëtarësimit, ka qenë 15 vjeçar dhe u larguar pak pa i mbushur të 18-tat. “E kam nënvizuar shumë herë, […]Read More