Tags : Guardiola

Nëna e Pep Guardiolas vdes nga COVID-19!

Manchester City ka konfirmuar që nëna e Pep Guardiola ka ndërruar jetë për shkak të koronavirusit. Nëna e tij ishte 82 vjeçare dhe ishte kontraktuar me COVID-19 para disa javësh. “Familja e Manchester Cityt është shkatërruar nga lajmi për vdekjen e sotme të nënës së Pep, Dolors Sala Carrio në Manresa pas kontraktimit të Corona […]Read More