Tags : Infektiva

Alarmante: Klinikës Infektive po i rrezikohen kapacitetet për të sëmurët

Pas lirimit të masave kundër sëmundjes Covid-19, që shkaktohet nga koronavirusi, hapja e menjëhershme dhe lëvizja e pakufizuar e njerëzve ka rritur numrin e të infektuarve në këto dy javët e fundit në mbi 530.Kështu tha për REL Valbon Krasniqi, infektolog në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Vetëm në dy ditët e fundit janë regjistruar […]Read More