E diel, Shtator 24

Etiketë: Izmir Zeqiri

Zeqiri: Iniciativën e shkarkimit e shoh si të padinjitetshme

Zeqiri: Iniciativën e shkarkimit e shoh si të padinjitetshme

Kombëtare, Lajme
Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, ka thënë se është i gatshëm të bashkëpunojë për çfarëdo vendimi që e merr Qeveria e Kosovës, për ta shtensionuar situatën në veri të vendit. Iniciativën për shkarkimin e kryetarëve të katër komunave veriore, Zeqiri e ka cilësuar si problematike, sepse sipas tij, këto iniciativa mund të shkaktojnë probleme në të ardhmen në të gjitha komunat. Ai ka theksuar se iniciativa të tilla nuk janë praktikuar deri me tani në Kosovë. “Unë do t’i përshtatem çfarëdo forme ligjore që rrjedhin nga institucionet e Republikës se Kosovës. Mirëpo sa i përket kësaj iniciative (udhëzimit administrativ) për mendimin tim, duhet të ketë marrëveshje politike, dorëheqje vullnetare koordinuar, do te ishte me e dinjitetshëm, për mendimin tim. Meqenëse ky vendim është i kry...
Betohet Izmir Zeqiri, premton zbatim të ligjeve të Republikës së Kosovës në tërë territorin e saj

Betohet Izmir Zeqiri, premton zbatim të ligjeve të Republikës së Kosovës në tërë territorin e saj

Kryesoret
Kryetari i zgjedhur i Komunës së Zubin Potokut, Izmir Zeqiri, sapo e bëri betimin si kryetar i kësaj komune. Ai në fjalimin përshëndetës, tha se do të ofroj shërbime për të gjithë qytetarët e komunës pa dallim, përfshirë komunitetin shumicë serb. Zeqiri po ashtu premtoi se do t’i zbatoj ligjet e Republikës së Kosovës, raporton teve1.info. “Uroj që tani e tutje të jemi në nivel të përgjegjësisë më të lartë duke i ofruar qytetarëve të Zubin Potokut pa asnjë dallim të gjitha shërbime, të gjitha kërkesat që u nevojiten të gjithë qytetarëve duke përfshirë sidomos komunitetin shumicë serb. Uroj të jemi bashkë me punët dhe përgjegjësitë tona që i kemi që ta zbatojmë ligjin e Republikës së Kosovës në tërë territorin e Republikës së Kosovës”, tha ai....