Tags : Kanabis

Në këtë komunë të Kosovës gjenden 1700 rrënjë të kanabisit

Policia ka njoftuar se në Istog janë gjetur 1 mijë e 700 bimë të dyshuara të llojit Kanabis Sativa. Rasti ka ndodhur mëngjesin e së mërkurës në Istog, ku policia ka gjetur bimë të gjatësive të ndryshme. Sipas policisë, bimët kanë dalë në hithra dhe shkurre. “Në lokacionin e lartcekur është vërejtur se kishte bimë […]Read More