Tags : KOK

Nën moton “Rri n’Shpi”, KOK shënon Ditën Ndërkombëtare të Sportit

Komiteti Olimpik i Kosovës do të shënojë 6 prillin – Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe, ditë kjo e miratuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara dhe Komiteti Olimpik Ndërkombëtar. Asambleja e OKB-së, më 6 prill 2013 e kishte shpallur Ditën Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe duke u ndërlidhur me 6 […]Read More