Tags : Korenica

RAHOVEC

Edhe një biznes i suksesshëm nga Rahoveci arrin të eksportojë

Fabrika për prodhimin e dyerve dhe dritareve termoizoluese “Korenica”, veprimtarinë e zdrukthtarisë e filloi më 20.06.1990. Në fillim merrej me shitjen e materialeve të gatshme kryesisht nga zdrukthtaria: dyer dhe dritare termoizoluese, dysheme dhe llamperi. Më vonë “Korenica” e ka plotësuar programin edhe me prodhimin e enëve te plastikës si Kova me vëllim të ndryshëm, […]Read More

PA KATEGORI

Korenica i rikthehet normalitetit

Kompania për përpunimin e masave plastike, Korenica i është rikthyer normalitetit. Njihet si një nga bizneset më të vjetra në Kosova të këtij lloji, derisa me vendim të organeve shtetërore, tashmë ka filluar të kthehet në normalitet. Këtë e konfirmoi vetë ajo përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”. Kujtojmë se Korenica […]Read More