Tags : La Casa de Papel

Inspektorja e ‘La Casa de Papel’ e infektuar me coronavirus,

Shpërndarja e koronavirusit po vazhdon dhe po i prek shumë fytyra publike të cilët po i inkurajojnë njerëzit që t’i binden izolimit parandalues që mund të ulë infektimin e popujve dhe iniciativave tjera për të ndihmuar në këto kohë krize. Aktorja Itziar Ituno, e njohur për rolin e Inspektores Raquel Murillo në serialin shumë të […]Read More