Tags : Lezha

Lezha e Shëngjini, destinacione të vërteta turistike

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit në Qeverinë e Shqipërisë, Blendi Klosi i ftoi qytetarët të shijojnë bukuritë e Shëngjinit dhe Lezhës, duke përcjellë pamje mbresëlënëse nga këto zona turistike me vlera natyrore, kulturore dhe pasuri gastronomike të njohura. Ministri Klosi nënvizoi se tashmë, Shëngjini dhe Lezha janë destinacione turistike, që nuk duhet të mbeten jashtë […]Read More