Tags : Macron

Kurir: Samiti i radhës në shtator, Macron fton Kosovën dhe

Franca dhe Gjermania do të vazhdojnë angazhimin për rikthimin e Kosovës dhe Serbisë në tavolinën e dialogut. Një samit mes Prishtinës dhe Beogradit do të zhvillohet në tre muajt e ardhshëm, ka bërë të ditur Kurir nëpërmjet burimeve diplomatike. Një prej opsioneve ishte që takimi mes përfaqësuesve më të lartë të Kosovës dhe Serbisë të […]Read More