Tags : Malishev;

Reklama FALAS në 07 Press | Normalitetit i rikthehemi së

Vetëm bashkë do t’i rikthehemi normalitet. Redaksia e 07 Press ka vendosur që të publikojë shkrime falas për të gjitha bizneset e rajonit 07, përgjatë gjithë muajit Maj dhe katër ditët e para të Qershorit. Çdo tre ditë, kompania juaj do ta gjejë vendin e merituar në portalin tonë, teksa me kreativitet maksimal do të […]Read More