Tags : Mimoza Kusari

Prokuroria i ngriti aktakuzë, ky është reagimi i Mimoza Kusari

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj katër ish-Ministrave nga Qeveria Thaçi 2 dhe 15 personave tjerë, me akuzën “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar”. Çështja në fjalë lidhet me privatizimin e rrjetit të distribucionit të KEK-ut, respektivisht shitjes me rrjetin e distribuimit edhe të katër hidrocentraleve, në vitin 2013. E njëra ndër të […]Read More

Ngrihet aktakuzë ndaj Mimoza Kusari-Lilës, Besim Beqajt, Nenad Rashiqit dhe

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër 19 personave, përfshirë zyrtarë e ish-zyrtarë të lartë politikë për veprën penale “keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”. Në mesin e të akuzuarve, janë deputetja Mimoza Kusari-Lila, ish-ministrat Besim Beqaj, Dardan Gashi e Nenad Rashiq.Aktakuza ka të bëjë me Komitetin Qeveritar për Privatizim. Ata akuzohen se kanë […]Read More