Tags : Minatorët

Minatorët e Artanës futen në grevë: Nuk na i kanë

140 minatorë të Minierës së Artanës po vazhdojnë grevën e tyre prej një jave. Flamur Mehmeti, përfaqësues i këshillit grevist, ka thënë për KlanKosova.tv se ndihen të diskriminuar pasi që sipas tij punëtorët e Trepçës kanë marrë pagat kurse ata ende jo. “Edhe ne po përballemi me pandeminë dhe kemi mbetur edhe pa ushqim”, ka […]Read More