Tags : Mjekët amerikanë

Mjekët amerikanë dhe britanikë konfirmojnë: Mungesa e nuhatjes, simptomë e

Çdo ditë që kalon në luftën që bota i ka shpallur koronavirusit, studime te ndryshme po mundohen të zbulojnë karakteristikat e shfaqjes, përhapjes dhe simptomatologjisë të COVID-19. Studimet dhe dëshmitë paraprake në rastet e ndodhur në Kinë dhe Korenë e Jugut, dhe më pas në Itali, tregojnë se temperatura e lartë, kollitja dhe mungesa e […]Read More