Tags : Mjekët

U shtirrën si mjekë të koronavirusit, katër persona vjedhin 10

Një grup burrash në Afrikën e Jugut, pretenduan se ishin ekspertë shëndetësorë për të inspektuar situatën e COVID-19 në terren, por në fakt ato ishin thjesht një grup grabitësish. Katër burra të veshur si mjekë kanë vjedhur rreth 10 mijë euro në një supermarket ushqimesh në provincën KwaZulu-Natal.Grabitësit ishin veshur me përparëse të bardha dhe […]Read More