Tags : Mjeku

LAJME

Pati kontakt me të infektuarin me COVID-19 – nesër testohet

Një mjek i Shërbimit të Urgjencës nga Komuna e Prizrenit, i cili ka pasur kontakt me një person me COVID-19, tashmë është vetizoluar dhe nesër do t’i bëhet testimi për koronavirus. Drejtori i Shëndetësisë në Prizren, Visar Shehu, tha se kontakti i mjekut të Urgjencës me një stomatolog, i cili është rasti i parë i […]Read More

MALISHEVË

​Malisheva në karantinë me mungesë të mjekëve

Kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj ka adresuar shqetësimet e tij për Qeverinë e Kosovës për mungesë të mjekëve dhe pajisje mbrojtëse në QKMF, pasi që kjo komunë është vendosur në karantinë që dje, pas paraqitjes së një rasti me koronavirus. Ai në një konferencë të jashtëzakonshme për media ka treguar se kjo komunë […]Read More