Tags : Ora policore

“Të hiqet ora policore, është bërë e besdisshme”

Kryetari i Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtiri ka kërkuar që të hiqet ora policore në të gjitha qytetet. Ai beson se është bërë e bezdisshme dhe se po shkakton stress, depression dhe ngarkesë psiqike. Qeveria ilegale që me mandat të vjedhur uzurpoi objektin e Qeverisë dhe mbajti peng në mënyrë të paligjshne ekzekutivin e vendit, […]Read More

Rritja e rasteve, Kosova nga sot me orë policore e

Për shkak të rritjes së rasteve me koronavirus, nga sot në Kosovë do të hyjnë në funksion masa të reja që parandalojnë përhapjen e këtij virusi. Ka arritur në 26 mijë e 888 numri i përgjithshëm i të infektuarve me koronavirus në Kosovë. E për shkak të rritjes së rasteve gjatë javëve të fundit, Qeveria […]Read More

S’respektuan orën policore, 25 të arrestuar në komunën e Rahovecit,

Policia e Kosovës ka arrestuar 33 persona në qytete të ndryshme të Kosovës, pasi nuk kanë respektuar masat e ndërmarra për mbrojtje nga epidemia. Sipas Policisë, tre janë arrestuar në Prishtinë, pasi janë takuar në rrugë pa ndonjë arsye duke mos respektuar masat e ndërmarra për mbrojtje nga epidemia. Me vendim të prokurorit i dyshuari […]Read More

​Nuk respektuan orën policore, 17 të arrestuar | Tre prej

Shtatëmbdhjetë persona janë arrestuar dhe dymbëdhjetë të tjerë janë shoqëruar në stacionet policore gjatë 24 orëve të fundit për shkak se nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë për kufizim të lëvizjes. Sipas Policisë, tre persona janë arrestuar në Prishtinë, pasi që të njëjtit nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit […]Read More

Vendos përfundimisht qeveria: Ndryshon ora policore

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia ka njoftuar se ka ndryshuar orari i kufizimit të lëvizjes së qytetarëve. Ministria e Shëndetësisë në koordinim të plotë me GNMI, MPB dhe ministritë e linjës, konform Planit të Veprimit Kombëtar dhe në pajtim të plotë me masat emergjente të aprovuara nga Qeveria e Kosovës, pas analizimit të situatës epidemiologjike, […]Read More