Tags : PDK-VV

Ky është kushti i Vetëvendosjes për të bashkëpunuar me PDK-në

Lëvizja Vetëvendosje dhe Partia Demokratike e Kosovës janë për herë të parë dyjat së bashku në opozitë. Anëtarja e kryesisë së Vetëvendosje,s Albulena Haxhiu, tha se PDK-ja duhet të reformohet për të arritur që të ketë bashkëpunim me ta. “PDK-ja duhet të reformohet për të pasur një bashkëpunim me Lëvizjen Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës. […]Read More