Tags : Puna

Rritet papunësia, për 4 muaj mbi 37 mijë punëkërkues në

Instituti GAP ka analizuar ndikimin e hershëm të pandemisë COVID-19 në tregun e punës si dhe ndikimin e masave intervenuese të qeverisë në zbutjen e rreziqeve të papunësisë. Përmes një komunikate për media GAP thotë se ky raport tregon se si përhapja e pandemisë në Kosovë, e shoqëruar me kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe […]Read More