Tags : Punë

Ndikimi i pandemisë, vetëm gjatë prillit 32 mijë persona janë

Pandemia e shkaktuar nga virusi COVID-19 ka ndikuar gjerë edhe në aspektin ekonomik në Kosovë. Në Kosovë, sipas analizave të disa organizatave joqeveritare, gratë janë diskriminuar në tregun e punës gjatë kohës së pandemisë dhe kanë humbur më shumë vende pune sesa burrat. Një studim i Institutit GAP tregon se vetëm gjatë muajit prill në […]Read More