E hënë, Korrik 4

Etiketë: Rahovec

Detaje të reja rreth aksidentit në Fortesë

Detaje të reja rreth aksidentit në Fortesë

Rahovec
07 Press pak më parë raportoi për një aksident që ka ndodhur në fshatin Fortesë të Rahovecit. https://07press.com/aksident-mes-nje-veture-e-nje-traktori-ne-fshatin-fortese-te-rahovecit/ Sipas RahoPress, një person ka mbetur i lënduar. Ne do t'ju raportojmë sërish për çdo informacion tjetër të ri lidhur me këtë aksident dhe jo vetëm. https://07press.com/veturen-e-huaj-e-shiti-per-600-euro-ne-rahovec-kush-eshte-31-vjecari-qe-po-kerkohet-nga-policia/