Tags : Rakiq

Zëvendëskryeministri Goran Rakiq heq flamurin e Kosovës nga zyra e

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës, dhe ministri i Ministrisë së Pushtetit Lokal, Goran Rakiq, duket se ka bërë disa ndryshime në zyrën e tij për takimet zyrtare, duke shkelur kështu protokollin e shtetit. Rakiq që në ditët e para që ka shkuar në ministri, ka hequr flamurin e Kosovës, i cili përdorej nga paraardhësja e […]Read More