Tags : Rihanna

Hodhi në gjyq babain, merret vendim i ri për Rihannën

Rihanna dhe babai i saj kanë shtyrë betejën e tyre gjyqësore. Këngëtarja ka vendosur të ndeshet me babain e saj, Ronald Fenty, pasi e akuzoi atë për përfitime nga karriera e saj, në 23 qershor, por të dyja palët kanë kërkuar një shtyerje për shkak të faktit që Rihanna aktualisht po jeton në Londër dhe […]Read More