Tags : Rryma

Nesër funksionalizohet linja e re e tensionit të lartë, luten

Nesër, pra ditë e enjte, do të energjizohetnë linja e re e tensionit të lartë që do t’i lidhë dy nënstacionet, Rahovec dhe Therandë. Kështu ka bërë të ditur kompania KOSST, përmes një njoftimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook”, përcjell Rahoveci24. Linja në fjalë me gjatësi prej 16.5 km e shtrirë në 57 […]Read More