Tags : Serb

Një serb rrahet nga dy egjiptianë, ministri Jevtiq akuzon shqiptarët

Një serb nga Istogu sot është sulmuar nga dy persona të komunitetit egjiptian. Vetë viktima kishte shkuar në Policinë e Kosovës dhe ka informuar se u sulmua nga ata dy, të cilët kishin shkuar në pyllin e tij, në fshatin Oprashkë, për të vjedhur dru. Por, ministri serb për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtiq, këtë […]Read More