Tags : Shofer

Shoferët bëhen bashkë, shikoni çka i bëjnë kësaj veture veç

Kemi parë me qindra apo mijëra raste, shoferë të papërgjegjshëm të cilët mendojnë se janë më të ‘zgjuar’ se të tjerët. Të tillë që nuk ju pritet në radhë dhe përpiqet lëvizin më shpejtë. Ndonjëherë ata arrijnë ta bëjnë këtë. Herë të tjera, si ky rast në Britani, ndodhi e kundërta. Shoferi me makinë Chevrolet […]Read More