Tags : Shqiptarët

​Nëntë shqiptarë të vdekur nga COVID-19 në ShBA

Ambasada e Shqipërisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka njoftuar se të paktën nëntë anëtarë të komuniteti shqiptarë kanë humbur jetën, tre nga Shqipëria, katër nga Maqedonia e Veriut dhe dy nga Mali i Zi. Sipas ambasadës, mbi tridhjetë anëtarë nga komuniteti shqiptarë janë evidentuar në faza të ndryshme të sëmundjes. “Me disa prej […]Read More